18 Kasım 2007 Pazar

Bugün 4 günlükler

Bugün hastaneye süt götürmeye gittik, biraz da orada sağdım. Yeni yeni sütüm gelecek inşallah, evdeki mini elektrikli pompa çok işe yaramadı, göğüslerim acıyor ve boşalmıyor. Orada büyük pompa ile sağdım. Ev için de aynısından kiraladık geldi şimdi bebişlere süt sağacağım. Gelirse biraz.

En önemlisine geleyim bebek2 minik kızım yine ventilatöre bağlıydı. Dün öğleden sonra bağlamışlar. Kendi başına nefes almakta güçlük çekmiş çok yormak istememişler ve 2. ayarda solunum cihazına bağlamışlar. Elleri ile de rahat durmuyormuş, canını yakıyormuş, ellerini de bebek bezinin kenarına sokturup bezi öyle bağlamış hemşire, çok nahoş görünüyordu. Tekrar onu solunum cihazında görmek moralimi bozmuşken bir de diğer kızımı gözleri bağlı ışık altında görünce daha da bozuldu. Sarılık olmuş. Onun için ışık veriyorlardı, gözlerine zarar vermesin diye de gözlerini kapatmışlar. Oğlum öylesine yatıp uyuyordu. Üçünün de durumu böyle. Allah'ım bebeklerime şifa ver, sağlık ver, bir an önce kendilerini toplasınlar.

Güzel tebrik yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bebişlerimin dualarınıza ihtiyacı var, bizleri unutmayın. Fotograf olarak da elimde sadece ikisinin küvez içinde çekilmiş fotosu var. Minik kızımın yüzünü daha babası bile göremedi. Ne zaman camdan gösterseler kafası hep öbür tarafa yatıktı. İsimleri de merak ediyorsunuzdur. Bir sonraki yazımda ipucu veririm. ;) Ben ikinci sezeran sonrası kendimi daha toparlayamadım. Yürürken çok canım yanıyor, çok gaz olup karnımı geriyor vs vs... Şimdilik bu kadar yazabileceğim. Hoşcakalın...

32 yorum:

evo dedi ki...

Gozun aydin bebekhikayesi cok sevindim dogum haberini okuyunca.Rabbim kolaylikla saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin.insaallah cabucak toparlanirsiniz bebislerin ve sen.Sekerleriniz de cok guzeller gule gule dagitin :) isimlerini ve fotolarini bekliyoruz.Sevgiler.

bgm dedi ki...

Hem gözün aydın, hem de allah bebeklerine bol ve acil sağlıklı kilolar versin... en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklayıp, evinize çıkmanızı diliyorum...
dualarım sizinle...

seydur dedi ki...

Tebrikler! Bebeklerinin dunyaya geldigi haberini Rana Eslm'in annesi Emine arkadasimdan aldim. Bilgisayarimda virus vardi o yuzden siteni takip edememistim. Allah evlatlarina saglikli, uzun omurler vrsin, anali-babali buyutsun. Biran once saglicakla evlerine gelsinler insallah. Tekrar tebrikler, sevgiler...
SEYHAN

hayalperisi dedi ki...

gözün aydin allah en kisa zamanda kucagina almayi (saglikla) nasip etsin

Adsız dedi ki...

canım canım canım..çok şükür iyisin..eminim Rabbim mucizelerimize sağlıkla evlerine dönmeyi nasip edecek..Dualarım hep seninle..Aklım hep sende..
meleklerime ve sana şifa diliyorum..

Adsız dedi ki...

Kuvözde bebek büyütmüş bir anne olarak o kadar kelime kelime hissettim ki... tüm dualarım bebeklerinizle. Dilerim sağlıkla kucağınıza alır sonra da babalarının kucağına verirsin. Bizim babamız kaç hafta beklemişti. hatta bu gece oğlumuz yerde debelenip bizi güldürmeye çalışırken mutluluktan bir daha ağladım. En kısa sürede sağlıkla koklamanızı dilerim bebeklerinizi. (Doğum tebriği yazmıştım ama sanırım bir sorun olmuş:(

mutlu anne dedi ki...

Kalbini ferah tut inşallah üçüde kısa bir süre sonra sağlıklı bir şekilde evde olurlar. dualarımız sizinle

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çok iyi olacaklar, çok çok iyi olacaklar. Hepimiz dua ediyoruz, ta en başından beri. Onlar blog aleminin üç gülleri, üç güzelleri, üç mucizeleri olarak sağlıkla büyüyecekler inşallah:) Üçünü de uzaktan öpüyorum:)

Esra dedi ki...

Eminim hersey yolunda gidecek ve hepimiz ucuzlerin buyumelerine, koca cocuk olmalarina hatta belki de universiteden mezun olmalarina, evlenmelerine... taniklik edecegiz.
Dualarimiz sizinle.
Sevgiler
Esra

annecugun dedi ki...

kolay gelsin ve gecmis olsun, bol bol yurumek ve bagirsak calistirici yiyecekler anestezi sonrasi tembellesen bagirsak faaliyetini arttiracak ve caninizin yanmasini engelleycektir. miniklere saglik diliyorum ve mutlu bir omur diliyorum

Adsız dedi ki...

Rabbim üçünede şifa versin. İnşallah en kısa zamanda evinde kucağında emzirmeye başlayacaksın. Sanada Rabbim şifa versin.Bol bol sütün olsun.

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Dördünüzün beraber resminizi görmek umuduyla. Sizin için hep dua ettim halada etmeye devam ediyorum.

Yasemin/Beril dedi ki...

Tüm dualarım seninle ve bebeklerinle. En kısa zamanda onlara kavuşmanı diliyorum, bizim için de doya doya koklamanı. sevgiler,

SenaBera dedi ki...

Ben de küvözde bebek büyütmüş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.İçini ferah tut, doğum kiloları gayet güzel MaşAllah..En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evde olurlar inşaallah. Dualarımızdasınız...

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim, bir an önce sıhhatlerine kavuşmaları dileğiyle.. Allah analı babalı büyütsün :)

Kuaybe dedi ki...

Canım bebek hikayecim.. Çook ama çok sevindim sağlıkla doğduklarının haberini alınca.. Rabbim analı babalı büyütsün, en kısa zamanda sağlıkla eve dönmelerini nasip etsin inşaallah..

İş güç arasında dayanamadım, damladım sayfaya.. İyi ki de gelmişim, güzel haberler aldım :)) Kurban Bayramında belki de görmek nasip olur sizleri.. O zamana kadar uslu uslu büyüsün bebişler inşaallah..

Büşra dedi ki...

en yakın zamanda evinde, yatağında beraber uyursun bebişlerinle inşaallah.

ela selin dedi ki...

ne zamandır heyecanla bekliyorduk güzel haberlerinizi. Allah analı babalı büyütsün. En yakın zamanda kucaklarsınız miniklerinizi inşallah. sevgiler

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim canım.. Sanırım yakında sırayla gelirler eve.. En fazla 15 günün var, bu arada son hazırlıklarını tamamlamaya çalış.. Eminim bir daha bu kadar boş vakit bulamayacaksın, prematüre annesi olarak konuşuyorum.. Bilseydim ki sağlıcakla eve gelecekler, 2,5 ay boyunca hep gezerdim :) Hamilelik sonrası rahatlığın tadını çıkartırdım çünkü beni çok zor bir maraton bekliyormuş ve ben o maratano depresyonda girmiştim, aynı hataya sen düşme..
sevgiler

gunlukcugum dedi ki...

rabbim kolayliklar guzellikler ihsan etsin sizlere.insaallah en kisa zamandada kuvozden cikarlar tombis tombis olup buyurler.cok optuk sizleri sevgiler...

Adsız dedi ki...

Bebeklerinin sağ salim doğmalarına nasıl sevindim anlatamam arkadaşım.İnşallah çabucak iyileşip ablalarının yanına gelecekler.Sizin için dua ediyorum.
beyhan

CeRoXiMo dedi ki...

Güzel annemiz, hepimizin duaları sizlerle, üç minik tatlılarla. Hepsi de sağlıklı sıhatli olacaklar,inanıyoruz. İnşallah sen de ağrılarından, sezeryanın zorluklarından kolayca sıyrılırsın da eve geldiklerinde üçünün de keyfini çıkartırsın. Öpüyoruz seni ve bebişleri;şimdilik uzaktan uzaktan:)

Adsız dedi ki...

gözünüz aydın.rabbim bebeklerinize sağlık sıhhat iyilik şifa versin inşallah...sağlıkla en kısa zamanda kucağınıza aldığınız günleri de göstersin...sizede acil şifalar versin inşallah..aynı haftaydı hamileliğimiz ama sizinkiler malum önce geldi....dualarım hep yanınızdda...

me dedi ki...

Tebrik ederim ,Allah sağlıkla,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Umarım en kısa zamanda çıkar üçüzler de hastaneden.

Bebekhikayesi dedi ki...

Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bebişler iyi sayılır, üçü de sarılık, biri hala ventilatöre bağlı. Biz her gün süt götürüyoruz.
Sanırım posta posta gönderecekler ama en az 15 gün var.
O zamana kadar da biz kendimizi toparlamış oluruz.
Dün bir yardımcı işe başladı. Hani beni iki kere satan kadın, doğum yaptığım gün eve gelmiş, kısmet işte biz de kabul ettik napalım...

Herkese sevgiler...

huysuz dedi ki...

gözün aydın, inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar minik bebişler...

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim. Bir anda 4 günlükler yazısını okuyunca kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu :) Yorum yazamasamda fazla takip ediyordum sizi :) Allah tez vakitte şifa versin minik kuzularınıza. Eminim hepsi toparlayacak hatta reklamlardaki gibi canınıza okuyacak :)
Bende oğlum sarılık olduğunda ve onu camdan görmeme rağmen kucağıma alamadığımda kapana kısılmış hayvan gibi hissediyordum kendimi.
Her an saldırıp yavrusunu kurtaracak gibi. Ama dediğiniz gibi orda çok çok iyi bakılıyorlar bağrımıza taş basıp sağlıklarına dua edeceğiz. Sanırım bu yüzden oğluma daha bir düşkünüm sanki.
O ilk günlerde sarılık yüzünden çektiklerimizi allah bilir. O ağlar ben ağlarım. Tekrar acil şifalar diliyorum. Sizede geçmiş olsun. Allah evlatlarınızla eşinizle sağlıklı uzun mutlu yıllar nasip etsin.

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

Hayırlısı olsun üçüzleriniz.Rabbim bebeklerinize de sizede acil şifalar versin.İmanlı ve ihlaslı evlatlar olmayı nasip etsin.sevgiler

Mutluveumutlu dedi ki...

Uzun süredir bebekleri ve seni ziyarete gelememiştim. Bakalım bebekler ne yapıyorlar diye bir açtım ki, ne göreyim. Doğmuşlarda maşallah kocaman olmuşlar. Heyecanlandım birden. Çok Çok tebrik ediyorum. Gözünüz aydın.
Allah sağlıkla , mutlulukla nice yıllar nasip etsin ailecek hepinize.
Bebişlere benden kırkbirbinkere maşallah...

Mutluveumutlu dedi ki...

Biraz önce söylemeyi unutmuşum: Allah sağlıkla, mutlulukla hayırlısıyla en kısa zamanda oğluşunu ve kızlarını eve getirmenizi ve ablalarına kavuşmalarını nasip etsin.

Unknown dedi ki...

Gozunuz aydin! Rabbim hayirlisiyla 3 minisin sesinin evinizi senlendirdigi gunlere ulastirsin!Hayirli ve guzel insanlardan olsunlar!Sizede kolayliklar diliyorum!Buyuk ama hala minik olan kizinizada opucukler:)

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Canım benim,tebrik ederim seni,uzun zamandır bakamıyordum bloglara,açınca senin sayfanı şok oldum,beklemiyordum sanki gibi geldi,okurken inan gözlerim doldu.Minik kuzular eminim kısa zamanda Allahın izniyle kendilerini toparlayıp anne-abla ve babalarının sıcacık kucağına gelecek.Dualarım sizinle.