21 Kasım 2007 Çarşamba

Dün akşam

Dün akşam daha doğrusu gece bebeklerimi görmeye gittim tekrar. Camdan gösterdiler. Bebek1 (erkek) ve bebek3(karakuzu) gözleri bağlıydı yine sarılık için foto terapi alıyorlar. Bebek 2 yi minik kuşumu solunum cihazından çıkarmışlardı, onu gördük en net. Babası onun yüzünü hiç görememişti sonunda döndürdüler de gördü. Bakmaya doyamıyor insan ama biraz gösterip perdeyi kapatıyorlar. Bu sefer onlar kapatmadan ben kapattırdım. Malesef tepemize iki kişi toplandı, onların yüzünden karı koca bir rahat bakamadık, ben de rahatsız oldum kapattırdım. Çok düzgün çıkmasa da fotosunu çektim.

Çok şükür ciddi bir problem yok. Minik kuşumun kendi başına solunumu devam ettirip ettiremeyeceği daha belli değil bakalım birazdan doktoru arayıp yeni durumunu soracağım.

Ben iyiyim, moralim gayet iyi. Onları sağ salim doğurunca çok rahatladım. Şu anda iyi bakılıyorlar, süt götürüyor eşim sabah akşam. Sütüm az, büyük ihtimalle üçü de oral beslenmeye geçince ve ihtiyaçları artınca yetmeyecek. Bol sıvı almaya gayret ediyorum.

Bir sabah oturup doğum hikayesini yazacağım. Detayları unutmadan.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

çok şükür bin şükür canım..isimleri felan boşver biz onları erkek , karakuzu ve minik kuş diyede severiz..yeterki iyi olsun meleklerimiz..bak göreceksin yakında evde hep birlikte mutlu mutlu yaşayacaksınız..öpüyorum..

Hamarat Anne dedi ki...

aman da aman kimlikleri de cıkarmıs:) MAsallah kzuuzcuklara, bir an evvel iyileşip evlerine gelsinler insallah..

Adsız dedi ki...

allah yardımcınız olsun, bebeklerinize bir an önce sarılabilmeyi nasip etsin.
hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Moralinin iyi olmasına çok sevindim. Sen iyi olacaksınki kuzucuklarına pozitif enerjin geçsin,annelerinden güç alsınlar. Süt için canını sıkıpta stres yapma,Allah verir onların doyuracağın kadar süt eminim. Birde biliyorsundur gerçi ama, bol bol helva yedirmişlerdi bana süt olsun diye,birde hastanedeki bir ebe, ne yersen ye sadece günde 8-10 bardak sıvı al mutlaka o süt zaten otomatik gelir demişti. Allah yardımcınız olsun. Erkek,karakuzu , minikkuşu ve ablalarını öpüyorum,Allaha emanet olun...

sühendan dedi ki...

Sayfanız da bebişlerin doğumuyla yenilenmiş hayırlı olsun.
Ben büyük kızınızın durumunu merak ettim.Kardeşlerin gelişiyle ilgili...

nes-kafe dedi ki...

inşallah en kısa zamanda evinden bebeişlerin durumlarını yazarsın :)
isimleriyle yaşasınlar.

AYSUN dedi ki...

Ne güzel demek nüfus cüzdanlarını da aldı minik üçüzler:) Adlarıyla yaşasınlar... HErşey güzel gitsin kucağına aldığın günleri de anlat inşallah...

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

isimleriyle yaşasınlar. çok güzel maşaallah isimleri...
rabbim bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
bebeklerin iyi olmasına çoook sevindim... sütünün bollaşması ve bebeklerin bir an önce annelerinin yanına sağlıkla gelmeleri için dua ediyorum.

Adsız dedi ki...

Gözünüz Aydin. Hayirlisi ile büyütmek nasip olsun. Ücüzler ne kadarda tatli olurlar, bir o kadarda zor. Kolaylik diliyorum ve bir an önce iyilesmelerini.

Anlamadigim, isimlerini acik acik söylemekte ne tür bir sakinca olabilir. Birde paragrafi kaldiracagim demissiniz. Burasini gercekten hic anlayamadim. Zaten sizi taniyan varsa anlar kim oldugunuzu. Sizi tanimayanda isimden ötürü bulmaya kalkmaz. Ücüz diye tehlikeli diyorsaniz, ücüz bebeklerin resimleri cok var her yerde. Anlayamadim yani. Biraz tuhaf geldi. Yaa Aysedir, ya Mehmet. Ne önemi var.

Adsız dedi ki...

iyi haberlerinizi verdiginiz icin cok sagolun...sizi buradan takip etmeye calisiyoruzz hergün merakla aciyorum :)
insallah saglikla sihhatle evinize dönersiniz...dualarimiz sizinle...Allah yardimciniz olsun...:))

Adsız dedi ki...

merhaba ben bursa dan, ikiz annesi serap. isimleri tahmin etmiştim. ama sen zaten yayınlamışsın, doğrı tahmin eden ilk kişi olarak ödülü ben almayı planlıyordum ama :)
sağlık olsun. geç kaldım demek ki. sana şimdiden tekrar tekrar gözün aydın diyorum.Allah sağlıkla mutlulukla bir ömür boyu hep beraber yaşamyı nasip etsin.AAMMMİİİNNN....sevgiyle kal

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Oy oy oy oy benim oğlumun adı.. :))
Evet hareketli çocuğun nasıl olduğunu iyi sergiliyorlar :)
Zaten ismin anlamı "dirilik,canlılık" demekmiş. Tam hakkı veriliyor yani :))
Allah kolaylık versin.. :)