22 Kasım 2007 Perşembe

Güzel Haberler

Çok çok güzel haberlerim var, Allah'a şükür. Üç bebeğim de biberonla beslenmeye geçti. Minik kuşum dün, diğer ikisi bir önceki gün geçtiler. (Maşallah, maşallah) Gün geçtikçe verilen miktar arttırılıyor. Artık kilo almalarını ve bir hafta sonra doğum kilolarına ulaşmalarını umuyoruz. Çünkü onlar şu anda oldukça kilo kaybetmiş durumdalar. Bu gün bir haftalıklar :).

Bir kaç gün sonra emzirmeyi denemek için beni çağırabilirler. Onları kucağıma alacağım demektir. :)

Bebişlerin ablası, o benim inci tanem, bir tanem. Tam gün yuvaya devam ediyor. Kardeşleri evde olmadığı için olayı tam kavrayamamış olabilir. Kardeşlerimi bir kutuya koymuşlar diyor. :) Annesinin karnının indiği için mutlu, dört gözle dikiş acısının da geçmesini bekliyor. Ben ona herşeyi anlatmıştım, kendisinin doğduğu yerden kardeşlerini de çıkarttıklarını anlattım. Tüm bu olanların o doğarken de olduğunu yani sadece kardeşleri yüzünden böyle olmadığını biliyor. Kardeşlerime şöyle yapcam, böyle yapcam diyor ama açıkcası yandık çünkü sürekli nezle oluyor. Kardeşlerini ondan nasıl koruyacağız bilmiyorum. Güzel güzel anlatıp, sevmek istediğinde güzelce ellerini yıkatıp, belki nefesini de koruyarak bir temizlik prosedürüne alıştırabilirim. Sabahları ben okula gitmiycem diye diye gidiyor, bebişler gelince iş tam çığırından çıkacak, hadi hayırlısı bakalım.

Not: Alttaki yazının yorumlarında bebeklerin isimleri var. İki gün içinde kaldırırım o yorumları haberiniz olsun. Çok merak eden olursa bana mail atabilir. Yazarım :) Ben onlardan bahsederken karakuzum, minik kuşum ve oğlum diyeceğim.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

kocaman bi MaşaAllah kuzucuklarıma..ve tabi annelerşne de :)) sen hepimize örnek oldun sabrın ve umudunla..ama en çok da benim mucizeme.dört gözle bekliyorum onların evlerine ve ablalarına kavuşacakları günleri

Anne ve Bebisi dedi ki...

heyoo heyoo heyoo :))) Afiyet, bal, seker olsun, buyyuk buyyuk kilo olsun bebislere:)))

Annelog Atölye dedi ki...

İsimleriyle yaşasınlar, çok güzel seçimler:)

Pratik Anne dedi ki...

Bebekhikayesi,
Ben kacirmisim. Kac zamandir yine bloglara bakamamistim. Gozun aydin. Yavruslarina kavusmussun. Hepiniz saglik ve sihhattesiniz. Oh oh! Ne mutluluk ne mutluluk! Blogunu basindan beri takip ettigim icin cok yakin hissettim hep. Inancina ve azmine hep hayran kaldim. Allah senin gibi guzel bir anneye guzel 3 yavru daha verdi bak. Hepinize saglik, sihhat dolu uzun omurler diliyorum. Dordu birden birbirinden hayirli evlatlar olsunlar insallah!
Cok sevgiler ve opucukler.

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

isimleriyle yaşasınlar minikler, uzuuun ömürlü olsunlar:))
biberonla beslenebiliyorlarsa büyümeye yelken açmışlar demektir, tecrübeyle sabittir:))
sevgiler.....

Adsız dedi ki...

ben isimlerini göremiyorum ,nota yorumlarda yazdignizi yazmissiniz ama yok .

Esra dedi ki...

Harika haberler. En kisa zamanda sicacik evlerinde sicacik yataklarinda yatacaklar insallah!
Sevgiler

sühendan dedi ki...

Haberler gerçekten süper.Siz böyle güzel haberler verdikçe biz de mutlu oluyoruz.

Ben anaokulunda çalışırken psikoloğumuz kardeşi olan çocukların en azından 2-3 ay yuvadan alınmasını evde kalmasını velilere tavsiye ediyordu.Çünkü hep akılları ''evde annem kardeşlerimle ne yapıyor ''da kalıyormuş.Bir de kardeş gelmeden de anaokuluna gidiyormuş ama ''onlar geldi ben anaokuluna gidiyorum'' diye de düşünüyorlarmış.

Bunlar benim anaokulunda yaşadıklarım.Tabi ki siz aynı şeyleri yaşayacak değilsiniz.Karar sizin...

evo dedi ki...

MasaAllah kuzucuklara isimleri de cok guzel:)

funda dedi ki...

maşallah bebişlere,isimleride çok güzel...

dalinn09 dedi ki...

çok merak ettim bebişlerin ve en önemlisi akıllı ablanın isimleri ne bana gelince hikayenizi bazen gülerek bazende ağlayarak okudum ama bilinki hep dualarım yanınızda allah hep çocuklarınızdan yana yüzünüzü güldürür inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürler verir inşallah ve bana gelince inşallah sizinki kadar mutlu bir yuva kurup ikiz yada üçüz çocuk sahibi olurum gerçekten bunu çok istiyorum bebeklerinizi ve büyük ablayı
( buarada bende ablayım )
kokluyorum öpmeye kıyamam çünkü sizede sabır ve başarı diliyorum allaha emanet olun bu arada isimleri bu adrese yollarsanız sevinirim dalin09@hotml ama rica etsem sizden başka kimse görmese bu mesajı çünkü malum e- mail adresi yazıyor. tekrar sevgi ve saygılarımı iletirim keşke ankarada olsanız da seve seve yardım ederdim bebişlerin ve ablanın bakımında
ne uzun yazmışım ama bloğunu okurken yıllardır tanıdığım arkadaşım ablam kardeşim gibi oldunuz