13 Şubat 2008 Çarşamba

Gülüyorlar

Bebişlerim artık bize gülümsemeye başladı... :) 10 şubatta düzeltilmiş tarihe göre bir aylık oldular ve artk bizlere gülümsemeye başladılar. Onlarla sadece ben ilgilenmediğim için benden başkasına da gülüyorlar napiim idare etcez artık. ;)

15 Şubatta 3 aylık olacaklar. Hasta etmeden büyütmeye çalışıyoruz. Oğlumun çıkardığı döküntülerden sırayla hepsi çıkardı. Su çiçeğine birebir benzeyen ama suçiçeği olmayan doktorun tanımlayamadığı viral bir döküntü. Allahtan ateş yapmadı çocuklarda. Ama bir iki tane çok büyük olanın izi kaldı.

Yatılı yardımcının üçüncüsünü deniyoruz. İlk gelen Özbek kız üçüz çok zor dedi, çok fazla zam istedi, gitti. İkinci gelen Türkmeni biz beğenmedik bir hafta deneme süresinden sonra gönderdik. Şimdi yine Özbek bir bayan geldi. Dil bilmiyor ama öğrenmeye çalışıyor, bakalım bu nasıl olacak... Gündüzlü gelen idare eder ama bir aydan sonra onu da anladık. Belfıtığım var öyle eğil doğrul yapamam viledayla silerim falan yapmaya başladı, temizlik memizlik işlerini doğru dürüst yapmıyor. Baştan söyleseydi hiç işe almazdım. Yardımcı durumları böyle...

Gece gündüz ağlıyor bebişler, ne çok gaz var inanılmaz. Sıcak havlu koyuyoruz sürekli karınlarına, ilaçlar milaçlar fayda etmiyor. Huzur içinde uyuyamıyorlar, ıkın sıkın pırt, ıkın sıkın pırt.. Arada viyaaaak...

Hepsini şap şap öpüyorum, yiyorum, anneleri değilmiyim her şeyi yaparım :))

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne guzel guluyorlar demek, masaallah, barekaallah onlara!Rabbim saglik sihhat versin insaallah.Gonlunuze gore yardimcilariniz olsun. Valla biri bile harika bir nimetken uc bebisi dusunemiyorum, ay insan tabi yer sapur supur oper boyle tatlari:)))

Adsız dedi ki...

Masallah Masallah! sizi okudukca mutlu oluyorum..sürekli bakiyorum yeni birseyler varmi diye :)insallah hep böyle güzel haberler verirsiniz..4 gözle bekliyoruz haberiniz olsunn :)

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Canımmm benimmm,
Yerim ben onların o gülümseyen yüzlerini:)) Gülüyorlar ya kime güldükleri o kaadar da mühim değil:)
Canım, sen öpmeyeceksin de kim öpecek onları? Ama arada benim yerime de öpüver olur mu?
Hepinizi kocaman, sımsıcak kucaklıyorummmm,
Sevgiler....

Adsız dedi ki...

Ne güzel haberler böyle.
Aman da aman büyümüşler de annelerine gülmüşler:))
Maşallah maşallah.
Bol bol öpün tabi, gıdılarından, göbüşlerinden, tombullaşmaya başladıysa bacaklarından, ayaklarından artık nereleri denk gelirse.
Arada o mis kokularını içinize çekerek benim için de öperseniz çok sevinirim.
Sevgiler...
Deniz.

Adsız dedi ki...

Erik teyzeleri yer onları yerr..bide gülmeye başlamış he utanmaz gazmanlar :))sana annemden ısıtıcı bi yönte daha..ufak bi pamuğa hafif kolonya döküp göbişlerine koyacak..sonrada elinin sıcağıyla ısınmasını bekleyeceksin...
ay ben gelsem bakıcı olarak olmaz mı ?

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Öp valla öp, bizim içinde ye o fındıkları. Ohh çok sevindim uzun zamandır yeni yazı göremeyince merak etmiştim. Arada kısacıkta olsa yazsan sevinirm,zor oluyordur tabiki gerçi.
Fıstıklarını ve ablalarını öpüyorum....

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

maşaallah barekallah... ne güzel haberler...
gülüşlerini sevsinler onların...
emine teyzeleri içinde bir kere öpsen olurmu :D mümkünse gıdılardan istiyorum :D

Adsız dedi ki...

Bizim içinde öp onları annesi :) artık ele avuca gelmeye başlamışlardır fotoğrafta bekliyoruz
Bakıcı olayı çok zor gerçekten umarım aradığınz gibi birini en kısa sürese bulursunuz
Sevgiler

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Ne cabuk 3 aylik oldular canim yaa Masallah! (tabi sen birde bana sor diyorsundur:)
Yardimci konusunda Iallah bu defa ki Ozbek'ten cok memnun kalirsin.
Bizim icin de op annesi o cennet kokulu melekleri!
Sevgilerimle

senem dedi ki...

Bütün hikayenizi bir çırpıda heyecanla okudum. Müthiş süreçlerden geçip gelmişsiniz bu güzel günlere. Birlikte daha nice güzel günler geçirirsiniz umarım. Hem bebekleri hem de ablalarini kocaan öpüyorum.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Her gun dusunuyorum sizi ve istisnasiz her bloguma girdigimde tikladigim ilk blog sizinkisi oluyor:)

Mailini aldim:) Geri yazmis olmam lazim ama MK ancak iyilestigi icin belki de yazdigimi sanmis ama yazmamisimdir:) Eger oyleyse kusura bakma:))

Bakicindan bu sefer memnun kalirsim umarim. Iyi de bir yardimci bulman icin dua ediyorum.

Gaz icin su aralar kiraz cekirdeklerinden yapilan yastik meselesi dolasiyor ortalikta. Agriyi cekiyormus. Eger ilgilenirsen kiraz cekirdegi gondereyim size.

Ucuzleri, sansli ablayi ve super anneyi opuyorum:) Sevgiler.

KeLeBeK dedi ki...

merhabaa yenşden haberlerinizi almak cok guzel, bebeciklerin iyi olduklarını bılmek cok daha guzel, ıyı edıyosunuz opun koklayın ama bı tek kendınıze ve esınıze ızın verın ee o kadar da ayrıcalıgınız olsun dımı :))

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Maşallah yavrucuklarınıza. Rabbim gülücükleri daim eylesin.
Bakıcı bulma işi çok zor(Sanırım siz ev işleri için yardımcı arıyorsnuz) Ama yine de istenildiği gibi birilerini bulmak çok zor oluyor. Biz o kadar çok kişiyle görüştük ki. Şimdi başlayalı 2 ay kadar oldu. Çok şükür memnunuz. Ama bulup seçene kadar akla karayı seçtik. Kimleri gördük nelerle karşılaştık bu seçimi yaparken. Aklımda kalanlardan biri"E bize getirin bebeği ben işlerimi yaparım arada ona da bakarım" demez mi. Yok istersen bi de biz sana gelelim yardıma olmaz mı. arada bakacakmış çocuğa. Pek te açıksözlü. Allah hayırlılarla karşılaştırsın...

AYSUN dedi ki...

Büyüdüler demek:) Ne şekerlerdir ohh ohh. Allah'ım iyi bir yardımcı nasip etsin size...