22 Ağustos 2007 Çarşamba

19 hafta 6. gün kontrol

Önümüzdeki haftaki ayrıntılı ultrasondan önce doktor bebişleri bir göreyim demişti. Biz de bu gün gittik, kontrolümüzü olduk.

Doktor bu sefer bakmaya alt kısımdan başladı ve hemen işte oğlanın pipisi diye resmini aldı. Biraz yukarı çıkmış kendiniz kızların altında kalmaktan biraz kurtarmış diyor. :)
Bebişlerin üçü de iyi çok şükür.

Bebek1 sol üst: Kız, 412 gr
Bebek2 sağ orta: Kız, 441 gr
Bebek3 alt: Erkek, 450 gr

Ben çok kilo almışım iki haftada 2 kiloya yakın, doktor dikkat etmemi istedi, hatta bir diyetisyene yönlendirecek. Fazla da yemiyorum aslında ama haraketsizlikten oluyor. Fazla haraket etme, gezme dedi.

7 yorum:

NeliF dedi ki...

merhaba bloglari gezerken tesadufen rastlamistim ve takip ediyordum blogunuzu.bebeklerin iyi olmasina da sevindim..insallah saglikla kavusursunuz bebislerinize ...

Adsız dedi ki...

merhaba bende tup bebek seruvenine katilmis ve ilk denemesinde galip cikan bir anne adayiyim. Turkiye'ye yaz tatili icin gittigimizi dusunurken gidisimin 3.gununde esimle kendimizi bir tup bebek hastanesinde bulduk. yorulduk ama cok sukur degdi. Insallah Rabbim sonunuda gormemizi nasip eder.Sitenizi bir arkadasimin tavsiyesi ile okumaya basladim.Ikiz bekledigimi soyledigimde arkadasim bu bloga bir gozatmami onerdi ve iyide oldu. Bebeklerinizin ve sizin iyi olmaniza sevindim. birkac gundur goremiyordum yazilarinizi ve cogul bir gebe olarak sizi merak etmistim. Kilolarla ilgili buradaki doktorum 40 pound (yani 20 kg. kadar) alabilecegimi bunun normal oldugunu cunku 1 yerine 2 bebek tasidigimdan kaynaklandigini soyledi. Isterse 50 pound olsun.))) Hic onemli degil! Nasil olsa hayirlisi ile dogumdan sonra bizi zor gunler bekliyor ve o kosusturmacanin icinde anlamadan veririz. Bende kendi blogumu insallah 16.haftadan sonra acacagim.Sizin,kizinizin ve ucuzlerinizin hep iyi haberlerini okumak dilegiyle. Saglicakla kalin.
Seyhan

Bebekhikayesi dedi ki...

Nelif, hoşgeldin. Teşekkür ederim.. :)

Seyhan, tebrik ederim. Sen ve ben ilk denemede tutturan şanslılardanız gerçekten. İnşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın. Bende fazla kilo erken doğuma sebep olabilirmiş canım, o yüzden doktor çok uyardı.
Blogunu açınca haber ver.

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Maaşallah koca bebişler olmuşlar:) Ne güzel...

Adsız dedi ki...

Selam Canim,

Benim de Visal asagidaydi, altta kalanin cani ciksin sozu dogru oluyor en minick o kalmisti, Burak ve Dilara yukarida gayet iyi didisiyorlardi :) Sen ne yap ne et, kendi alt ust et, oglani yukari cikart :))) Toplamda su ana kac kilo almissin??? Ben 55 ile tedaviye baslaistim, 57 ile hamile kalmistim doguma girerken 76 kiloydum.. ayrica dogumdan ciktigimda 71, ertesi gun eve ciktigimda ise 62 kiloya dusmustum o yuzden kiloyu cok problme etme.. Ve 3 ay icinde de 55 kiloya geri dondum :))

Bebekhikayesi dedi ki...

Sağol bebekli günlük...

Tülaycığım, toplamda 5 kilo almışım. :( Doktor fazla kilonun erken doğuma yol açacağını söyledi...
Kilomu yazmayayım çoğu insana göre çok yüksek bir rakam, gerçi benim boyuma göre normal ama...

Handan Yolcu dedi ki...

Doğum yada başka sebeple yolunuz düşerse Houston Galleria'da ayni sitede Sahibinden 1+1 ve 2+1 full esyali kiralik daireler,kiraya elektrik,su,internet ve TV kablolu yayin dahil, araba kiralama secenekleriyle:arkadaş canlısı Türk komşu ve arkadaşlarla çok güzel vakit gecirebilir babysrus,HEB market,Galleria vb birçok merkezi yere yakın olması hayatınızı çok kolaylaştiracaktir. Houston ziyaretiniz kesinlikle eşsiz bir deneyime dönüşecektir. irtibat: Handan Yolcu handanyolcu@yahoo.com-713 5040236 www.houstondakiralikdaire.com