25 Ağustos 2007 Cumartesi

Son Bir Haftada Yazamadıklarım :)

Aslında geçen cumartesi bizim için en önemli işlerden birini hallettik ama isim ve doktor konusunu yazınca onu hemen yazmadım.

Eşimle beraber geçen cumartesi eminönüne gittik ve bebe çeyiz sarayından bebişlerimizin ilk ihtiyaçlarını aldık. Aslında giderken premature bebek kıyafeti bulacağımızı düşünmüyorduk, bir sonraki aşama için alırız diye düşünüyorduk ama öğrendik ki İdil bebe premature bebek giysisi üretiyormuş. İdil bebenin mallarını daha önce kullandığım için antialerjik ve kaliteli olduğunu biliyorum. Premature hastane çıkışı, pijama takımı ve bodylerinden aldik. Sonra normal seviyeye geldiklerinde de giyecekleri pijama tarzı şeylerden aldık biraz. Battaniyeleri, pikeleri, nevresim takımları, yorganları, kremleri, biberonları gibi ihtiyaçların hepsini aldık. Aldıklarımın fotoğrafını çekince daha detaylı yazacağım. Şimdi hepsini bizim odaya dolabın üzerine yığdık. Üçüzlerin odasına bir dolap ayarlayınca yerleştiririm, o zaman da fotoğraflarını çekerim.

Sonra bu hafta bir kaç yere gittim arabayla, rahat araba kullanıyorum ama sorunum şu ki inince gezemiyorum. Kasıklarım öyle acıyor ki, sanırım bundan sonra daha da ağırlaşıp iyiden iyiye yürüyemeyeceğim. Koskocaman karnım var, değil 5 aylık 8-9 aylık gibi.

Asıl haftanın süprizi ve yaptığım son faliyet; çok tatlı, hoş, güzel bir blogger anne ve onun yakışıklı atom karınca oğluyla tanışmaktı. Kendisi bebişler için öyle güzel şeyler almış ki ne diyeceğimi bilemedim. Çok teşekkür ederim, çok mahcup oldum ben. Bebeklerin eşyalarıyla beraber hediyelerimizin de fotosunu çekerim. Ben gezinemediğim, onlar da oturamadıkları için sohbetimiz zor şartlar altındaydı. Olsun yine de güzeldi. :)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Aldigin minicik guzelim cicilerini bebeklerine hayirlisi ile giydir insallah. Ben ikiz gebelik yasadigim ve bu pazar 10. haftama (insallah) girecek olmama ragmen hep bir uyku hali ve halsizlik var. hep yorgun hissediyorum kendimi. oysaki gayet guzel dinleniyor ve uyuyorum. (sanirim uyuya uyuya dahada sisecegim) simdilik eski giyisilerimin icine girebiliyorum. doktorum 5.5-6 aydan snra yatilan hergunun bana ve bebeklerime bir artisi olacagini soyledi. sanada mutlaka doktorun buna benzer belkide ayni seyleri soylemistir. Alacaklarinin bir listesini yap annen ve kizkardesin gidip alsinlar sen yorulma! Bizim gibi gurbet ellerde akrabasiz, yalnizca tek akrabasi esi olanlardan degilsiniz ya))) sevgiler-Seyhan

AYSUN dedi ki...

Güle güle kullansın yavrular cicilerini...

iremmm dedi ki...

merhaba cnm..blog turu yaparken bir anneye rastladim..onunda ücüzleri var...sana istedigin yada sormak istediklerin konusunda yardimci olabilecegini dusundum..o tecrubeli oldugu icin,yardimci olabilecegi seylr olabilir sana...


bende tanimiyorum kendisini,gezerken buldum..

adresi :ozcanbebekler.blogcu.com


bash bash ;)

Bebekhikayesi dedi ki...

Seyhan, merhaba. Ben de cok yorgundum ya bol bol uyuyordum. simdi daha iyiyim ama kendimi cok gucsuz hissediyorum. Giysi konusunda ben de giriyorum ama karnimdan hepsinin onu acik kaliyor... :))
Doktorum yat demedi ama dinlen iş yapma dedi. Annem alamaz ayni sehirde degiliz. Kiz kardesim ve komsularim alirlar.
Aslinda yillardir tek akrabasi esi gibiydim istanbulda, ama simdi öyle tatli komsularim var ki. Kimisi komsudan öte arkadasim...
Sevgiler

Bebekhikayesi dedi ki...

Teşekkür ederim Aysuncuğumç Berk'i öperim, kamyonuyla ne güzel oynuyor öyle, maşallah, koltuğun altına girmeye calistigi fotosu da cok tatli cikmis...

Bebekhikayesi dedi ki...

İremciğim, düsündüğün için çok teşekkür ederim. Kendisiyle telefonda ve maillerle tanistim. Gerçekten de tecrübeler faydali oluyor.
Öperim karakuzuyu ve seni, sevgiler...

Minik Patikler dedi ki...

Cok mahcup ettin bizi :) maile cevap yazamadik malum haftasonu yazlik zamani gene bizim :) Asil ben cok tesekkur ederim zorlukla yurumene ragmen bizim icin bayagi ayakta durdun hakkini helal et. Umarim ucuzler hayirlisiyla dunyaya gelir ve seni cok yormadan buyurler :) Bu arada ucuzlerin ablasi da simdiden abla olgunlugunda masaAllah barekAllah.

tedarikmucize dedi ki...

yeni cicileri hayırlı olsun bebişlerin. Allah sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsinler.
buluşmanızda yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum Allah atom karıncaya sağlık sıhhat annesinede sağlık sıhhat ve bol enerji versin :)

Adsız dedi ki...

kaç haftalık hamilesiniz

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar ben çiğdem 16 haftalık ikiz hamileliğim var leke tarzında kanamam var ikiz anneleri sizdede oldumu çok korkuyorum cevap verirseniz sevinirim teşekkürler