10 Eylül 2007 Pazartesi

Bir Açıklama!

Burası benim günlüğüm, adı üstünde günlük. O gün ne hissediyorsam onu yazıyorum. Bazen kızgınlığımı, bazen ümitsizliğimi, bazen mutluluğumu, neşemi, sevincimi...

Bazen eşime alınır yazarım, ama bu ona aşık olmadığım ve mutlu olmadığımız ya da onun anlayışsız biri olduğu anlamına gelmez.

Bazen kızkardeşime kızar yazarım, bu da onu sevmediğim ve benim için yaptıklarını takdir etmediğim, Allah ondan razı olsun demediğim anlamına gelmez. Et tırnaktan ayrılmaz.

Bazen üç bebek birden sahibi olmaktan korktuğumu yazarım ama bu da onları sevmediğim ve sağ salim doğmalarını dilemediğim anlamına gelmez.

Bazen doktorlar ve tıbbi olaylar hakkında düşüncelerimi yazarım ama hamile ve o an duyguları ağır basan bir konumdayım, bu da benim her zaman doğru olduğum, mantıklı olduğum anlamına gelmez.

Bunları niye yazdım?
Hiiiç, içimden geldi. :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Senin bu günlüğünün bana yardımı o kadar büyük ki.O denli değerli ki.Eğer hamile kalırsam ben de bu tip bir günlük tutacağım.Senin bana yaptığın yardımı ben de bir başkasına yapabilirim belki diye.

Lütfen yazmayı bırakma.Yazdıklarına ihtiyacım var.Çocuklarının sağlıkla doğduğunu duymalıyım.O çocukların okula gittiği günü,evlendiği günü,kendi çocuklarının olduğunu duymalıyım.O çocuklar senin çocuğunsa,benim de umudum.

Lütfen hiç bir şeye canını sıkma.Sırf benim için yazıyor olsan bile buna değmez mi?

Sevgiler.

Mikroisimsiz

arsimet dedi ki...

Sizin yazılarınızı okudukça hamileliğim geldi aklıma. Sağlıkla üçüzlerinize kavuşun. İnanın kızınız birinci yardımcınız olacak. Üzülmeyin hiç bir şeye. Hayat çok güzel. Ve çok güzel olacak deyin.

Minik Patikler dedi ki...

:) bekliyordum böyle bir yazı, takma kafanı insanlar bilmedem konuşmaya çok meraklı çok üstünde durma. Senin düşünecek birbirinden değerli bir sürü şeyin var ;)

Adsız dedi ki...

Kimsenin seni uzmesine izin verme. Bende tup bebek tedavisi gormus ve ikiz gebelik yasayip, su anda 12. haftasinin tadini cikaran bir HAMILE olarak beni kimsenin uzmesine izin vermiyorum. Onceden cok olurdu. Bir de; bir donem asilama denedigimizde aldigim da haplarin etkisiyle insanlarin ustume gelip birseyleri daha da kendi menfaatlerine cekmelerine cok sahit oldum. Ama artik yeter! Bu hamilelik bana cok sey ogretti. "Kimsenin beni uzmesine izin vermeyecegim." Milletin agzi torba degil ki buzesin! Bir lafin nereye gittigini bilmeden soyleyip-yazanlar var. Onlar da birgun biryerlerden bulsunlar! Eden bulur. Istersen sifre koy. Boylelikle bildigin insanlar seni ve yavrularini sitende ziyaret eder. Sevgiyle kal, SEYHAN

Adsız dedi ki...

Merhaba sizin yazılarınızı sürekli takip ediyorum,bende şu anda üçüzlerime 20 haftalık hamileyim.İnşallah bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.Allah nasip ederse benim de 1 oğlum 2 de kızım olacak,sende kendimden çok şey buluyorum,görüşmek üzere hoşçakal.