28 Kasım 2010 Pazar

3. doğumgünümüzü kutladık :)

Çoooook uzun aradan sonra merhabalar...


Merak edenlere; üçüzler ve annesi iyiler...

15 kasımda üçüzlerim 3 yaşlarını doldurdular, okulda ve anaannede doğumgünlerini kutladık. Okulda diyorum çünkü kızlar okula gidiyorlar eylülden beri. Ablaları yuvanın anasınıfına, onlar da 3 yaş sınıfına gidiyorlar. Oğlucum da benimle beraber arada bir ziyaretlerine gidiyor. Onun da okulu ayrı (rehabilitasyon merkezi) zaten diğerlerine göre oğluş hep okula gidiyor.

O kadar uzun zamandır yazamadım ki neleri anlatıp neleri anlatmadığımı bile farkında değilim. Mesela bir yılı geçti taşınalı, bahçeli bir eve geçtik çocuklar için. Sonra bu yaz ilk kez çocuklarla tatile gittik, uzun yola çıktık ve çok zorluk yaşamadık. Sadece araba tutuyor kızları :).

Sonra tatil dönüşü kızların altını açtık, tuvalet eğitimine başladık, hala ufak kazalar oluyor. Gece açamadım sadece gündüz açıklar. Henüz geceye onlar da ben de hazır değiliz.

Ağustos ortasından beri yatılı kimse yok, hepsine kendim bakıyorum. Şu anda sadece haftada 4 gün temizliğe gelen biri var, gerektiğinde yardım ediyor.

Henüz yeniler diye servise vermedim sabah bırakıp akşam alıyorum. Her sabah 4 çocuk hazırlayıp çıkıyorum. Oğluşla 3 sabah rehabilitasyon merkezine gidiyoruz. Esim hafta içi sehirdışında, her şeye ben bakıyorum. Maşallah süperim ya da ben kendimi öyle hissediyorum :)) Ne zaman fire veririm bilemem ;)

Oğluş kocaman oldu, algısı oldukça iyi herşeyi anlıyor ama konuşamıyor, hala desteksiz oturamıyor ve yürüyemiyor. Aklınıza gelirse dua ediverin seviniriz. Baskasinin baskasina duasi kabul olurmus ya onun için yani... Çok yakışıklı bir oğlan maşallah, millet görünce çok da yakışıklı olcakMIŞ diyorlar :o yani!!!!

Herkes uyudu benim dışımda, bilgisayara dokunacak vaktim olmuyordu kaçamak yaptım. Yazacak başka bir şey aklıma gelmiyor. Herkese bizden sevgiler...

18 yorum:

Pratik Anne dedi ki...

Dondugune ve iyi haberlerini okuduguma sevindim. Aklimdasiniz hep. Ha dogdular ha dogacaklar derken 3 yasina girmisler ucuzler. Kimilnaz'in da 10 gunu kaldi. :)
Sevgiler,

Anne ve Bebisi dedi ki...

Cok sevindim bu haberlere :) Dualarimdasiniz. Insallah en kisa zamanda yakisikli oglusun desteksiz de oturup yuruyebildigi, konusabildigi haberlerini aliriz :) opuyorum 4 cancagizi :)

Supersin masallah :)

öznur-ata dedi ki...

merhabalar,yeni tanışıyorum sizinle..ama bir çırpıda okudum..sizin için çok sevindim..ve sizi ÇOK SÜPER ANNE ilan ediyorum...sevgiler...bebişlere kocaman mis kokulu öpücükler..dualarım sizinle

Adsız dedi ki...

benim için yılın annesi sizsiniz Allah yardımcınız olsun
nilgün

Defne dedi ki...

Hoşgeldin-iz tekrar! Dualarımdasınız.
Sevgiler.

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Seni tekrar okumak ve guzel haberler almak cok sevindirici:) Bayagidir merak ediyordum. Insallah bir sonraki postunda daha da guzel haberler aliriz, pasa oglusla ilgili. Aman ha cok ara verme! Bir yil, bir bucuk yil coook uzun zaman...
Sen 4 voltran gucunde super bir annesin:)

azna dedi ki...

Çok merak ediyordum, sevindim iyi haberlere. Yakışıklı için dualarımız hep sizinle. Sevgiler...

annecik dedi ki...

senden haber almak güzeldi haberlerde pozitif olunca çok sevindim oğluş için dualarımız bolca sizinle kızlarada maş. yeni yaşları üçüzlere sağlık mutluluk ve bolca eğlence getirir inş. sevgiler bizi kendinizden mahrum etmeyin

Banu dedi ki...

Bunların hepsini tek başına yapmak çok çok çok büyük bir başarı. Seni gönülden tebrik ediyorum, 3 güzel kızını ve yakışıklı oğlunu öpüyorum.

THM dedi ki...

Cok guzel haberler, Allah devamli saglik, bereketli mutluluk versin, oglun da insallah en kisa zamanda yetisir kardeslerine.

yasenin dedi ki...

iyi olmanıza çok sevindim rabbim oğluşunuzu acil şifalar versin inşallah sevgiler

sevil dedi ki...

güzel paylaşım.

Anne ve Bebisi dedi ki...

merak ediyorum sizi. arada yazsan, haber versen :(

Adsız dedi ki...

Neredelersiniz üçüzler büyüdümü bi ses verseniz ...!!!
HOŞÇAKALIN- FATOŞ

Adsız dedi ki...

Kazandırdığınız yeni bilgiler için size minnettarız. Ayrıca devamını bekliyoruz. Online otomasyon olarak teşekkür ederiz ve başarılarınızın devamını dileriz.

bebeğiminedenkaybettim dedi ki...

allah oğlunuza acil şifalar versin.

bebek şekeri dedi ki...

Çok güzel bir yazı, baby showerlar da bebek şekeri leride ilgi çekebilir.

bakiciilan dedi ki...

Tecrübeli ve referanslı bebek bakıcısı çocuk bakıcısı hasta ve yaşlı bakıcısı hemşire arayan aileler , bakıcı arayan aileleri,bakıcıslık işi arayan bakıcıları ve danışmanlık firmalarını bir araya getiren Türkiye'nin en büyük bakıcı ilan sitesine hepiniz davetlisiniz
http://www.bakiciilan.net/