10 Mayıs 2007 Perşembe

Az kaldı öğrenmeye...

Dün doktorumu aradım, ne kadar sürecek bu yerleşme kanaması dedim. O da hiç belli olmaz dedi. Tam bitti sanıyorum bir veya iki gün bir şey olmuyor sonra bakıyorum yine lekelenme olmuş. Bir iki gündür arada sırada kasığımda ağrı oluyordu. Dünden beri de ara ara karnım ağrıyor. Doktor Endol Fitil kullanmamı söyledi, günde bir tane, sonra da dinlenin dedi. Açıkcası cumartesi gününden başlayarak gezmiştim.

Doktor randevumu erkene aldı, cumartesi gidiyorum kontrole.. :) Zaten haftaya çarşambaya kadar nasıl dayanacaktım bilemiyorum. Kafayı yiyeceğim, bir de internetten açıp açıp okuyorum. Acaba dış gebelik olabilir mi, acaba düşük belirtisi mi bunlar, yoksa çoğul gebelik diye mi böyle gibisinden sorular beynimi kemiriyor. Çok evhamlı bir insan mıyım neyim? :) Neyseki bu kuruntuları içime atıyorum, eşime dillendirsem kızar bana...

Bir de unutmadan yazayım, dün tekrar bir beta-HCG yaptırdım, >10.000 çıktı. On binden büyükmüş, ben 8 bin falan çıkar diye tahmin etmiştim ama daha fazla çıktı... :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

dilerim çektiğin tüm bu sıkıntıların neticesinde cumartesi günü hak ettiğin güzel haberleri duyarsın! bizleri merakta bırakma, kendine ve bebeğine (lerine!?:))) ) dikkat et!

sevgiler

Annelog Atölye dedi ki...

Güzel haberler olur umarım:) Pazartesi hemen uğrayacağım.

Bebekhikayesi dedi ki...

Anonim, teşekkür ederim...

Annelog, :)