11 Nisan 2007 Çarşamba

4. Kontrol

Günaydın, yine klinikteyim. Kanımı verdim bekliyorum. Geçen kontrolün sonucunu yazamadan bu kontrole geldim. Pazartesi günü kontrol sonuçlarından doktor bey memnundu. Buradan çıkınca bir de dişçiye gittim. Bir kaç dişim kaldı dolgu yapılacak onlar da bu hafta bitecek. Muhtemel bir gebelik öncesi dişleri tamir ettirmek gerek. Kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir konu.

Neyse dişçiye giderken başımda bir ağrı başlamıştı, sonra bu çok daha arttı ve resmen migrene dönüştü. Eve döndükten sonra ertesi sabaha kadar yattım. Çok kötüydüm. Eminim hormonlar yapıyor bu başağrısını. Minoset veya vermidon gibi 500 mg Paresatamol içeren ilaçlar içilebiliyor mecbur kalınca ama tedavi süresince başka ilaç içmemek gerekiyor. Ben onu bile içmedim açıkcası.

Dün sabah iyi kalktım. Hava da çok güzeldi, evde de nasılsa kızıma bakan var ben de gezdim birazcık, alışveriş yaptım. Ayakkabı alma niyetim vardı ama aklımda olmayan başka birşeyler de aldım. :) Ooooh çok iyi geldi.

Bu arada muayenemi oldum, yazmaya evden devam ediyorum. İlaçlarım sabah akşam .225 ml Puregon devam. Cuma günü kontrolüm var, doktorum olmayacakmış. Yerine yine Banu Hanım bakacak sonra doktorumla telefonda konuşup ilaçları ayarlayacak. Pazartesi günü de yumurta toplama olacak inşaallah... Doktorum çok yorulmuş iki gün bir yerlere kaçıp dinlenecekmiş. Pazar günü de yokmuş. Ya benim yumurta toplama işlemim pazara gelirse dedim. Gelmez, gelse bile öğleden sonra geleceğim dedi. Olmayacak bir kaç gün diye sekreterden duyunca az daha ağlayacaktım ama doktorla konuşunca rahatladım.

Her ne kadar iyi olduğumu düşünsem de en ufak bir terslik olasılığı bile olunca ağlayacak oluyorum ama tutuyorum kendimi ağlamıyorum.

7 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Her ne kadar iyi olduğumu düşünsem de en ufak bir terslik olasılığı bile olunca ağlayacak oluyorum ama tutuyorum kendimi ağlamıyorum.

Hormonlardandır:) Moralini yüksek tut,hayırlısı neyse o olsun.
Yanındayız:) Yani fiziksel olarak olmasa da:))

Adsız dedi ki...

:) Teşekkür ederim anne ve bebişi.

Adsız dedi ki...

üzülme ne olur..hem ağlama..bende bu stok varken ben senin yerine de ağlarım merak etme :))
bide seni okudukça bende yeniden istemeye başlıyorum..hazır diş tedavimide yaptıracakken :)))

Adsız dedi ki...

canım benim ya üzülme moralini yüksek tut bak bi kardeş daha gelcek küçük cadıcığa Allah ın izni ile olucak kocaman şans öpücüğü yolluyorum sana Allah' a emanet ol sevgilerimle Dilek

Adsız dedi ki...

Yaban eriği merak etme ağlamıyorum. Ağlayacak gibi oluyorum geçiyor. :) İste iste vazgeçme. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Dilekciğim canım benim, teşekkür ederim. Darısı başına inşaallah...
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

inşallahhhh amin canım DİLEK