19 Nisan 2007 Perşembe

Embriyo Transferi

Şu anda yatarak yazıyorum. Bugün 11 de transfer için gittim. 3 tane embriyo naklettiler. Hücre sayıları 7 - 6 - 6. Embriyolog ve doktor, embriyoların durumu iyiydi, bölünür onlar dese de malesef 8 hücre olmuş bir tane bile yok. Embriyolog çok hoş genç bir hanımdı. Sonrasında da biraz konuştuk. Bazen 3 tane 8 hücreli koyuyoruz tutmuyor, bu şekilde tutanlar oluyor, belli olmuyor ki dedi. Daha önce bir hamilelik yaşadığım için avantajlı olduğumu söyledi. Ne kadar rahatlatıcı konuşsalar da, bu durumda ben çok da umutlu değilim.

Nakil gayet iyi geçti, neredeyse tüm ekip oradaydı. Psikolog hanım yanımdaydı, elimi tuttu. Hep destek olacak şekilde konuştular.

1 Mayısta kan tahliliyle belli olacak. 3 gün dinlenin dediler. Tuvalet, yemek ve yatak :). Sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz ama ağır iş yok dediler. Progesteron fitilleri, vitamin devam. Ayrıca babyprin de ilaçlar listesinde...

Beni merak eden destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bekleme sürecine girdik bakalım. Dualarınızı esirgemeyin :) Sevgiler.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

yok öyle umutsuzlanmak :)) kızdırma bak beni..ben senden destek buluyorum kendime..şu diş tedavimi bitireyim yeniden başlayacağım belkide..lütfen , ne olur umutsuzlanma..Prenses hanım kardeşini nasıl karşılayacak sen onu düşün..:)))

Adsız dedi ki...

olumlu düşünün lütfen sizin için dua edeceğim inşalah güzel haber alırsınız...

berfin

Adsız dedi ki...

Dualarım seninle canım arkadaşım 1 mayıs benim doğum günüm bebişin müjdesi ogün gelir inşallah öptüm seni kocaman sevgilerimle DİLEK

Kuaybe dedi ki...

merhaba bebek hikayesi..

bir annenin ne kadar sabırlı, umutlu ve güçlü olabildiğini bir kez daha anladım yazdıklarını okuyunca..

ben de dua edeceğim sana.. inşaallah hamilelik maceralarını ve bebişinin büyüyüşünü de okuruz buradan..

nes-kafe dedi ki...

1 mayıs benim kızkardeşin doğum günü. inşallah senin müjedenide alacağız ogün.
umutsuzluk yok. sen bize umut olurken. umutsuzluğa düşmek ne demek. hadi bakalım hep pozitif düşünüyoruz ve müjdeyi veriyorsun tamam. bol bol dinlen inşallah. senin müjdenden sonra sıra bizde ;)

iremmm dedi ki...

hadi bakalimm..bebisler(ayy agzimdan bebisler cikti) :)))))
vallahi hayirdir yoksa oyle miii olucak acebaa :)

yat dinlen..sen daha iyi biliyorsundur bunu benden zaten..sakin moralini bozma,pozitif ol...dualarim seninle... öpüldün ;)

Adsız dedi ki...

Yaban eriği, tutmazsa şimdi senin umutlarını da söndüreceğim diye korkuyorum. Tamam biraz daha umutlu olacağım. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Berfin, çabalıyorum... inşaallah...
Sağol desteğin için, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Dilek'ciğim, çok teşekkür ederim canım. İnşaallah o gün güzel haber verebilirim size...

Adsız dedi ki...

İnşaallah minik meleğin annesi, inşaalah devamı gelir. Çok teşekkür ederim bu destek yorumlarınız için.

Adsız dedi ki...

Nes, umarım sizin umutlarınızı da tüketmem. Çok sağol, pozitif olmaya çalışacağım. Sevgiler

Adsız dedi ki...

İrem :) yatıyorum yatıyorum. Söz pozitif olacağım, hem zaten olmazsa yumurta rezervi bende, bir daha denerim ;) sevgiler...